O mně

Jsem Alena a pocházím z vesnice Hodslavice, která leží na úpatí Beskyd. Už mnoho let žiji v Ostravě, kde většinu času trávím s rodinou. Ráda sleduji sci-fi filmy a čtu. Zvláštní místo v mé knihovně má křesťanská literatura a detektivky s Herculem Poirotem. Za hezkého počasí, když mám příležitost, sleduji noční oblohu teleskopem a pozoruji hvězdy a planety.

Vždy mě to táhlo ke službě druhým. Po vystudování sociální práce jsem více než deset let pracovala jako sociální pracovnice v domově pro seniory, až do doby, kdy jsem nastoupila na rodičovskou dovolenou. Čas strávený doma s dětmi jsem si užívala, i když občas přinášel náročné chvíle. Brzy jsem však pocítila touhu naučit se něco nového a uvědomila si, jak důležitá je péče o sebe. Tato myšlenka mě nasměrovala k masážím a aromaterapii, kterou postupně do masáží zapojuji. Díky podpoře manžela a přátel jsem úspěšně dokončila masérský kurz a další nástavbové kurzy. Od té doby se má vášeň pro masáže rychle prohlubuje a stále roste.

Jsem vděčná za příležitost vzdělávat se v Shiatsu centru v Ostravě, kde jsem získala cenné dovednosti a navázala krásná přátelství. Dnes sním o tom, že skloubím masáže s rodinným životem. Věřím, že se u mě budete cítit uvolněně a oceníte individuální přístup. Ať už hledáte relaxaci nebo úlevu od ztuhlých svalů, ráda vás uvítám ve vybrané pátky a víkendy.

Těším se na setkání s vámi!

S láskou a péčí,
Alena

Přejít nahoru